Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2741 niezalogowanych)
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
mysle ze tacy jak my Gabi to nie problem.Bardziej wlasnie chodzi o ludzi z dziecmi tutaj i to pod nich trzeba wybrac miejsce.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
wiec fazi chcesz nam słuzyc z noclegiem hmmm
ok nie ma sprawy nas akurat by tyle było ja dominik i młody a znasz jakas nianie bysmy mogli wyskoczyc gdzies wieczorem na piffko????
i jaki termin proponujecie????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
krolestwo za konia napisał:
Naszla mnie mysl ze nas tutaj w Oslo jest wiecej.Kazdy z nas mieszka jakos tam i niektorzy moga slyzyc noclegiem,mozemy odebrac z lotniska ludzi bo kazdy ma samochod czyli ograniczyc koszty do minimum. .
O...o ...o... o...!!! Z TĄ PROPOZYCJĄ TO JUŻ JEST BARDZIEJ TRAFNIEJ...
Zwłaszcza ,że dla Mnie cena podobna do Trondheim a i przy okazji odwiedził bym stare kąty ... nie za dużo ich a jednak sentyment jest...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
wiesz gabryjel nie obraz sie na mnie i nie odbiez tego zle ale... naszedł mnie teraz taki pomysł by moze zrobic jakas zzutke na roznice w bilecie bo faktycznie tobie to wychodzi najdrozej oczywiscie składki dobrowolne
było by bardzo fajnie jakbys i ty był na tym spotkanku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
moze rzeczywiscie wmieszac admina w ta impreze? nie chlopak tez sie zabawi,hihihihhii. a powaznie to wlasnie zwalilibysmy na nie niego organizacje jakiegos lokalu(rezerwacje itd).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
kami napisał:.... naszedł mnie teraz taki pomysł ... TY SOBIE KPISZ I O DROGĘ PYTASZ...!!! .
Do Stavanger nie polecę bo nie...! , natomiast OSLO czemu i nie ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
kami napisał:
wiesz gabryjel nie obraz sie na mnie i nie odbiez tego zle ale... naszedł mnie teraz taki pomysł by moze zrobic jakas zzutke na roznice w bilecie bo faktycznie tobie to wychodzi najdrozej oczywiscie składki dobrowolne
było by bardzo fajnie jakbys i ty był na tym spotkanku
Uprzedziłaś mnie kami,chciałem to samo zaproponować.Jestem za tą opcją. Mam na myśli oslo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Kami mysle ze niania sie znajdzie bo przeciez Hilton ma tez mala corke a napewno bedzie z nami!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
nie nie kpie przepraszam jak to był głupi pomysł chciałam dobrze
no a mi w sumie to jest bez roznicy moze byc i oslo jak fazi mowi ze nas przekima to looz
a co kzk to nie głupi pomysł by admin cos wykabinował bo wiesz jak bedzie to w oslo to na ludzi tam mieszkajacych spada moze nie odpowiedzialnosc ale wy jako miejscowi wiecie lepiej co macie fajnego w waszym miescie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
i podajcie jakis termin to bilety zaczne rezerwowac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok